Hoe je penne arrabiata maakt à la Kimberley Klaver

In het kader 'Koken met Sterren' delen vijf BN'er vrouwen met Beau Monde hun succesrecept die ze keer op keer maken. We...

In het kader ‘Koken met Sterren’ delen vijf BN’er vrouwen met Beau Monde hun succesrecept die ze keer op keer maken. We trappen af met actrice Kimberley Klaver.

Kimberley Klaver (30), ster uit de serie ‘Vechtershart’ op NPO3, kookt graag Italiaans, maar haalt ook graag wat op bij de traiteur. Het compliment dat ze vervolgens van haar man krijgt, accepteert ze graag. “Ik heb het wél zelf in de pan gedaan.”

Succesrecept

“Ik heb deze penne arrabiata vandaag gemaakt omdat ik dol ben op de Italiaanse keuken en dan vooral op pasta. Maar deze is echt favoriet. Hij is lekker pittig, daar hou ik van. En is ook makkelijk te maken. Prettig, want ik ben echt geen masterchef. Dit kan ik vijf dagen per week eten. Pasta koop ik bij de Italiaanse traiteur. Terwijl die kookt, doe ik tomaatjes in een ovenschaal met peper, zout, knoflook en olijfolie. Daarna gaat er nog een blik gepelde tomaten bij, en ga ik met de flow mee. Misschien een beetje parmezaan, een beetje extra knoflook, wat basilicum en dan ben je er eigenlijk wel.”

Bekijk hier de video

Lees het complete interview in de nieuwste Beau Monde. Bestel ‘m hier.

Lees ook:

Beeld: ANP | Video: Sanne Bakker

Laatste nieuws