Barbie Samantha doet onthullende uitspraak over botoxgebruik

Een spuitje hier, wimpers bijvullen daar... Samantha, die ook wel bekendstaat als Barbie uit Oh Oh Cherso, geniet ervan...

Een spuitje hier, wimpers bijvullen daar… Samantha, die ook wel bekendstaat als Barbie uit Oh Oh Cherso, geniet ervan om met haar uiterlijk bezig te zijn. Zo heeft ze ook botox uitgeprobeerd, maar daar lijkt ze niet heel blij mee te zijn.

RTL Boulevard sprak met Samantha en haar man Michael over hun mogelijke terugkeer naar Nederland. Ze hebben inmiddels ruim een half jaar in het Spaanse Torremolinos doorgebracht en gewerkt in hun feestcafé, dus Boulevard wilde even polsen hoe het inmiddels met de twee gaat. Maar eigenlijk had Barbie helemaal geen zin in het gesprek. “Je gaat toch alleen maar naar botox vragen”, zou ze tegen reporter Frank Dane gezegd hebben.

Wie begon er uiteindelijk zelf over botox? Dat was de Haagse realityster zelf. Tijdens het interview hield ze liever haar bril op en toen Frank daarnaar vroeg wilde ze vooral even kwijt dat ze met botox stopt. Het zou namelijk haar gezicht ‘optyfen’, waardoor ze d’r gezicht niet meer kon bewegen. Duidelijke taal, Samanth!

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws