Zwangere Yolanthe straalt in een commercial op de Turkse televisie

Niet alleen in Nederland gaat de carrière van Yolanthe als een speer, ook in Turkije zijn ze gek op haar. Zo werd...

Lees ook

Niet alleen in Nederland gaat de carrière van Yolanthe als een speer, ook in Turkije zijn ze gek op haar. Zo werd onze Yo gecast voor een commercial en wat valt op? De presentatrice oogt anders. Dat klopt, want in het spotje was ze zwanger, zo onthult ze op Instagram!

Yolanthe en Wesley herinneren zich het belangrijke moment in hun leven waarschijnlijk nog goed. Vorig jaar beviel Yo namelijk op 15 oktober van Xess Xava. Het prachtige kereltje steelt keer op keer de show op social media met zijn glinsterende ogen en een pretlach op zijn gezicht. De twee zijn maar wat gek op hun zoon. Maar wist je dat Yolanthe tot het einde van haar zwangerschap nog gewerkt heeft?

Gisteren deelde ze op Instagram een Turkse commercial waarin ze de hoofdrol speelt en daarin ziet Yolanthe er anders uit dan tegenwoordig. Daar heeft ze een heel goede reden voor, want tijdens de draaidag was ze maar liefst zeven maanden zwanger! Het heeft dus ruim een jaar geduurd voordat de commercial wordt uitgezonden op televisie, maar als we haar bericht lezen bij de video is ze niet minder trots.

Ben je benieuwd hoe Yo er ook alweer uitzag toen ze zeven maanden zwanger was van Xess? Bekijk dan de video:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook