Lief: ouders Máxima zijn hartstikke trots op onze koningin

Koningin Máxima heeft het er maar druk mee! Terwijl hertogin Kate een bezoek bracht aan Nederland en Willem-Alexa...

Lees ook

Koningin Máxima heeft het er maar druk mee! Terwijl hertogin Kate een bezoek bracht aan Nederland en Willem-Alexander haar ontving stapte Máx het vliegtuig in richting Argentinië. Veel tijd om te rusten is er (nog?) niet, want er moet gepraat worden over financiering. En daar zitten de übertrotse ouders van onze koningin op de eerste rij.

We kunnen ons maar al te goed voorstellen dat Jorge en María trots zijn op hun dochter, want niet alleen is ze koningin van Nederland, ze draagt ook nog eens haar steentje bij aan de wereld. Zo is inclusieve financiering voor ontwikkeling een grote passie van Máx en reist ze de hele wereld over om ervoor te zorgen dat de toegang tot financiële diensten vergroot worden. Daarvoor is ze nu naar Argentinië afgereisd.

Terwijl Máxima over financieringen praatte luisterden haar ouders aandachtig. Het is vooral bijzonder om te zien dat Jorge Zorreguieta erbij was, want hij oogt op zijn 88-jarige leeftijd nogal fragiel. Maar de kans om hun dochter te zien spreken laten ze niet aan zich voorbij gaan en ze willen ook nog even kwijt hoe trots ze zijn op haar.

Bekijk hier de video:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook