De reden waarom Leontine Borsato steeds van kapsel verandert is erg inspirerend

Van blond naar rood of toch weer bruin... Als er iemand van experimenteren houdt op het gebied van haar, dan is het onze...

Van blond naar rood of toch weer bruin… Als er iemand van experimenteren houdt op het gebied van haar, dan is het onze Leontine Borsato wel. Inmiddels staat ze erom bekend regelmatig van coupe te veranderen en Leco van Zadelhoff helpt haar daar maar al te graag bij. Maar wat is de reden achter haar steeds veranderende verschijning?

Leontine zit maar al te graag in de stoel van Leco. Niet alleen voor een touch-up, maar ook als het om haar lokken gaat. Is ze haar lange haar zat? Dan zet hij de schaar erin. Heeft ze zin in krullen? Dan zorgt Leco daarvoor. Zo hebben de twee de afgelopen jaren flink geëxperimenteerd en daar heeft Leontine een goede reden voor.

“Ik vind het ook weleens leuk om ietsjes meer te durven. Dat zouden meer mensen moeten doen”, luidt de boodschap van de presentatrice. En wat als mensen haar kapsel niet mooi vinden? “Dat vind ik niet zo’n probleem”, is de koele reactie van Leontine. 

Dit zijn verschillende kapsels die Leontine de afgelopen jaren heeft geprobeerd:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws