Gespot: Sylvie Meis met haar vlam in Amsterdam

Sylvie Meis is in het land voor de opnames van het nieuwe SBS 6-programma Wedden Dat Ik Het Kan met Jeroen van der Boom,...

Lees ook

Sylvie Meis is in het land voor de opnames van het nieuwe SBS 6-programma Wedden Dat Ik Het Kan met Jeroen van der Boom, maar niet alleen Syl zelf is ingevlogen. Ze heeft voor de verandering ook haar vriend Charbel meegenomen.

Schreven we vorige week nog dat je Sylvie tegen het ranke lijf kunt lopen in restaurant Bord’Eau in onze hoofdstad, nu streek ze low key neer op het terras van Gordon in de buurt van de P.C. Hooftstraat. Dit keer is het niet broer Daniel die haar gezelschap houdt, maar niemand minder dan haar vlam Charbel. 

Vorige maand spotten we Sylvie ein-de-lijk met haar nieuwe liefde en wat bleek? De twee hadden al veel langer een relatie, maar wisten dat zo goed geheim te houden dat de media er niets vanaf wisten. Toen twee maanden geleden het één en ander over de huidige liefdessituatie van Sylvie naar buiten gebracht werd stonden de camera’s op scherp: de presentatrice wordt weer volop gevolgd. In Amsterdam is dat niet anders en daarom is het niet verrassend dat ze op camera vastgelegd is. Overigens lijkt ze er niet heel veel moeite mee te hebben: ze bleef immers gewoon lekker buiten in het zonnetje zitten. En spotten we daar nu haar nieuwe (eigen) laarzen aan haar benen? Looking good!

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook