Quinty Trustfull over haar nieuwe leven in Milaan: “Ik heb de bank gewoon bij IKEA besteld”

Wat zijn we trots: Quinty Trustfull siert de cover van Beau Monde. Tijd om haar eens aan de tand te voelen over de verhu...

Lees ook

Wat zijn we trots: Quinty Trustfull siert de cover van Beau Monde. Tijd om haar eens aan de tand te voelen over de verhuizing naar Milaan, haar kinderen én om wat dilemma’s aan haar voor te leggen.

Covergirl Quinty vertelt dat de verhuizing naar Milaan niet uit de lucht kwam vallen. “We wisten al een lange tijd dat deze stap naar het buitenland eraan zat te komen.” Zoon Kayne (18) gaat mee om Italiaans te studeren, de 21-jarige Moise blijft in hun huis in de Amsterdamse Pijp wonen om haar studie af te ronden en zich op haar eigen bedrijf te focussen. Bovendien is Quinty’s vader hun buurman, dus de situatie met de kinderen is helemaal goed geregeld. “Dat geeft me de rust om het op deze manier te doen.”

Over wonen in Milaan

De dagen die Quinty met haar familie in Milaan spendeert, wil ze wél goed spenderen. Zo wonen ze in het centrum. “Als je in Milaan kunt wonen, moet je dat ook doen. Ik wil dat mijn zoon de deur uitstapt en het Italiaanse leven kan beleven.” Omdat alles op loopafstand is heeft Quinty ook helemaal geen behoefte aan een auto. “Ik zei nog tegen Orlando: Ik hoef geen auto daar. Gewoon lekker op mijn eigen fiets de stad bekennen. Net als in Amsterdam.”

Over interieur

Quinty en Orlando maakten samen met Frank en Helen de Boer de overstap naar de Italiaanse mode- en voetbalstad en Helen en Quinty hebben elkaar helemaal gevonden. “Het is zo leuk, om alles samen met hen te ontdekken.” Want hoewel Orlando en Quinty gemeubileerd wilden huren, kiezen ze er nu toch voor om zelf hun inrichting te doen. Daarom shopt de presentatrice samen met Helen de meubels bij elkaar. “Helen heeft jaren een woonwinkel gehad, ik heb woonprogramma’s gepresenteerd. We kennen samen alle merken, vullen elkaar goed aan.” Dat betekent overigens niet dat er alleen maar voor A-merken worden gekozen. “Ik heb de bank gewoon bij IKEA besteld”, biecht Quinty op.

Dat past bij haar, want hoewel ze geniet van mooie dingen, hoeft ze heus niet altijd peperdure designer items te kopen. “Ik hoef echt geen tas van drieduizend euro.”

Over kiezen tussen Amsterdam en Milaan, hakken en sneakers plus kickboksen en yoga

Bekijk hier de backstagebeelden van Quinty’s covershoot:

Lees het complete interview met Quinty in de nieuwste Beau Monde. Bestel ‘m hier!

Lees ook:

Beeld: Stef Nagel voor Beau Monde

Laatste nieuws

Zie ook