Frans Bauer maakte zich grote zorgen

Het ging een tijdje niet zo goed bij de familie Bauer. Frans zou zich zorgen maken om de gezondheid van zijn moeder...

Lees ook

Het ging een tijdje niet zo goed bij de familie Bauer. Frans zou zich zorgen maken om de gezondheid van zijn moeder sinds het overlijden van zijn vader. Hoewel ze inmiddels aan de betere hand is, leek hij niet helemaal gerust om de situatie.

Het was een bittere pil toen vader Chris overleed. Vanzelfsprekend was het een emotioneel zware periode toen de vader van Frans vorig jaar januari met een longontsteking in het ziekenhuis werd opgenomen en daar niet bovenop kwam, met een hartstilstand als gevolg. Moeder Wies heeft het nog dagelijks zwaar met het overlijden van haar man, waardoor haar gezondheid verslechterde. Het weerhield haar er echter niet van om dagelijks zijn graf te bezoeken, zo vertelt ze aan Story.

Frans en zijn broer Doris steunen hun moeder zoveel mogelijk, net zoals de kleinkinderen. Iedere dag komt Wies bij Frans en Mariska over de vloer en in de weekenden zijn er altijd kleinkinderen bij haar. Toch zat het Frans niet lekker dat het niet goed ging met de gezondheid van z’n moeder. “Ze kreeg hartproblemen en toen schrok ik verschrikkelijk”, vertelt de zanger over de moeilijke periode. “Ik dacht serieus dat nu mijn moeder aan de beurt was. Het idee alleen al maakte me zo angstig.” Gelukkig voelt Wies zich nu een stuk beter en daar is de familie ook heel blij mee. “Ik zou het niet aankunnen om ook mijn moeder te verliezen.”

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook