Babynieuws! Prinses Salwa is weer zwanger

Kort na hun derde huwelijksverjaardag hebben prins Rahim (44) en prinses Salwa (28) bekend gemaakt dat ze weer een kindj...

Lees ook

Kort na hun derde huwelijksverjaardag hebben prins Rahim (44) en prinses Salwa (28) bekend gemaakt dat ze weer een kindje verwachten. Het stel heeft al een zoontje, prins Irfan (1).

Voor haar huwelijk heette prinses Salwa Kendra Spears en werkte ze als model voor onder andere Armani en Chanel. Hare Hoogheid werd door haar collega Naomi Campbell aan prins Rahim voorgesteld. Hij is de oudste zoon van prins Karim Aga Khan IV (79), godsdienstige leider van de Nizari-tak van het isma’ilisme, een groep binnen de islam. Rahim wordt gezien als zijn opvolger en werkt vooral voor de schathemelrijke stichting van zijn vader. Salwa leidt een leven in duizelingwekkende luxe, afwisselend in Genève en in de buurt van Parijs. Hieronder staat het stel met Irfan, geboren in april 2015.

© Prince Rahim

Rijke opa

Caption

De bruiloft van Rahim en Salwa was in 2013 een kruising tussen een miljardairs-meeting en iets uit de 1001 nacht. Met dank aan schathemelrijke prins Karim. Hij staat in de top 10 van rijkste royals, bezit honderden renpaarden, een eigen jachtclub op Sardinië, een privé-eiland in de Bahamas, twee Bombardier jets, high speed jacht Alamshar en resideert op landgoed Aiglemont in Frankrijk. De aanstaande opa noemt het “geweldig nieuws dat ik graag met jullie deel. Het brengt ons gezin en onze gemeenschap immense vreugde en geluk.” Niet bekend is of er al een gouden wiegje is besteld, maar het zou ons niets verbazen.  

Verder lezen: 

Openingsbeeld © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook