Geri Halliwell (44) showt babybuik voor het eerst

Gisteren maakte ze het blijde nieuws bekend: er is een nieuwe Baby Spice onderweg! Geri Halliwell is in verwachting van...

Lees ook

Gisteren maakte ze het blijde nieuws bekend: er is een nieuwe Baby Spice onderweg! Geri Halliwell is in verwachting van haar tweede kindje. Een paar uur later verscheen de 44-jarige zangeres op de rode loper… mét babybuik!

Geri heeft haar zwangerschap niet toevallig bekend gemaakt en tijdens de Attitude Awards van gisteravond werd duidelijk waarom. De Spice Girl kreeg een award uitgereikt en wist dat ze over de rode loper moest. En tja, ze kon haar babybuik écht niet meer verbergen! Daarom heeft ze het nieuws enkele uren voor de awards naar buiten gebracht.

De zangeres verwacht een kindje met haar man Christian Horner. Het is het eerste kindje van het stel. Geri heeft al een dochter uit een eerdere relatie, Bluebell Madonna. Spice Girl-collega Emma Bunton is dolblij voor haar vriendin en raakt de flinke babybuik liefdevol aan. “Het voelt zo goed om de vreugde te delen”, schrijft Geri bij de eerste foto met haar bolle buik. 

Meer lezen?

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook