Yolanthe over Wesley: “Misschien gaat hij wel vreemd”

Wesley en Yolanthe zijn hét droomkoppel van Nederland. Maar Wesley is wel een voetballer. En voetballers staan er...

Lees ook

Wesley en Yolanthe zijn hét droomkoppel van Nederland. Maar Wesley is wel een voetballer. En voetballers staan erom bekend weleens een scheve schaats te rijden. “Misschien doet hij het ook wel, het zou kunnen”, zegt de presentatrice over haar man en vreemdgaan. 

Betekent vreemdgaan het einde van je relatie of niet? Wat Yolanthe betreft niet per se. “Ik vind niet dat dat meteen heel zwaar afgestraft hoeft te worden. We maken allemaal fouten”, vertelt ze tegenover VROUW. Yolanthe snapt wel waarom het gerucht over voetballers en vreemdgaan de ronde doet en denkt dat het bij Wesley ook zo kan overkomen. “Wesley is iemand die aanwezig is, hij houdt van feestjes en gezelligheid. Als je daar als buitenstaander naar kijkt, valt hij misschien in de categorie ‘verdacht’”.

Yolanthe sluit dan ook niet uit dat het ooit gebeurt. “Kijk, Wesley en ik waren 24 toen we trouwden, nog zo jong,” vertelt ze. “Wat dat betreft zou het niet gek zijn als hij een keer een slippertje zou maken.” Dat betekent overigens niet dat het de BN’er niets zou doen. “Ik zou het wel willen weten, want ik geloof niet in je kop in het zand steken. Of het voor mij einde verhaal is? Dat hangt ervan af: hoe, wat, waar, met wie en hoe vaak? En is het uit lust of uit liefde? Maar als hij echt mijn hart breekt, dan moet ik voor mezelf kiezen en stoppen”, aldus Yolanthe. 

Meer lezen over Yolanthe?

Beeld: ANP | Bron: Telegraaf.nl

Laatste nieuws

Zie ook