Yolanthe spreekt voor het eerst over familieruzie met zus Rebecca

Yolanthe Sneijder-Cabau is verwikkeld in een familieruzie met haar zus Rebecca. Afgelopen juni stonden de twee nog lijnr...

Lees ook

Yolanthe Sneijder-Cabau is verwikkeld in een familieruzie met haar zus Rebecca. Afgelopen juni stonden de twee nog lijnrecht tegenover elkaar in de rechtszaal vanwege de kwestie. De BN’er heeft nog niet openlijk over de ruzie gesproken, tot nu: “Ik kan wel zeggen dat het niet aan mij heeft gelegen.”

De ruzie is ontstaan nadat vader Xavier overleed. Hij liet zijn kinderen onder andere vastgoed op Ibiza na. Rebecca, Yolanthe’s oudere zus, zou daar een groter deel van willen hebben dan in eerste instantie was afgesproken. In de rechtbank kwam de familie tot een regeling. Maar het conflict heeft er wel toe geleid dat Yolanthe nu geen contact meer heeft met haar zus. 

“Ik heb zelf de keuze gemaakt dat ik mijn zus niet meer wil zien. En dat geldt eigenlijk voor de meesten van ons. Maar ook zij heeft de keuze gemaakt dat ze de familie niet meer wil zien,” vertelt Yolanthe in een interview met VROUW. De presentatrice vindt dat zichzelf niets te verwijten valt. “Ik kan wel zeggen dat het niet aan mij heeft gelegen. En het is ook niet tussen haar en mij, hè. Het is tussen haar en mijn hele familie. Dat is gewoon heel jammer, want we zijn met dertien kinderen en zij is de enige die geen contact meer heeft met de rest. Eigenlijk heel verdrietig.”

De vrouw van Wesley zegt dat het ooit wel goed kan komen. “Maar dan moet daar eerst véél voor gebeuren. Ik ben vergevingsgezind, altijd geweest met iedereen, en er zijn best heftige dingen gebeurd, dus dat kan. Maar dan moet iemand wel vergeven willen worden.” In de onderstaande video zie je wat Yolanthe nog meer over de familieruzie heeft gezegd: 

Meer lezen over Yolanthe?

Beeld: ANP | Bron: nu.nl

Laatste nieuws

Zie ook