Jan Keizer en Anny Schilder verwikkeld in grote rel

Ze werden bekend met hits als Mon Amour en Pearlydumm. In 2007 viel het doek voor BZN, maar daarmee is het hoofdstuk nog...

Ze werden bekend met hits als Mon Amour en Pearlydumm. In 2007 viel het doek voor BZN, maar daarmee is het hoofdstuk nog niet afgesloten. Jan Keizer en Anny Schilder zijn verwikkeld geraakt in een flinke rel rondom de voormalige hitfabriek.

Jan en Anny mogen de naam BZN niet meer gebruiken. “Anders kan het wel eens eindigen in een rechtszaak”, zegt voormalig manager van de groep Dick de Boer. De rel ontstond door een concert van Jan en Anny die de naam ’40 jaar BZN’ draagt. Dick is woedend dat het duo de naam gebruikt voor hun concert. 

“Ze grijpen alles aan om geld te genereren”, zegt hij. “Ze zetten de fans op het verkeerde been. Zelfs voor een fanclub van BZN leek het zó duidelijk dat er in Hardenberg een nieuwe reünie kwam dat ze al kaartjes hadden gekocht. Kun je nagaan hoe misleidend het is. Bovendien heeft Anny maar acht jaar bij BZN gezeten.”  

Niet alleen Dick is boos op Jan en Anny. Jan Tuijp, medeoprichter van de band, vindt ook dat het concert misleidend is voor fans. Shownieuws heeft Anny om een reactie gevraagd. De zangeres steekt haar mening niet onder stoelen of banken, zoals te horen in de onderstaande video… 

Meer lezen:

Beeld: ANP | Bron: rtlnieuws.nl

Laatste nieuws