Heel goed nieuws over Roy Donders!

Keek je altijd met veel plezier naar Roy Donders en zijn harde krullen? De stylist van het Zuiden keert terug op tv. De...

Lees ook

Keek je altijd met veel plezier naar Roy Donders en zijn harde krullen? De stylist van het Zuiden keert terug op tv. De camera’s hebben hem de afgelopen tijd gevolgd tijdens een roerige periode in zijn leven. Het belooft het meest interessante seizoen tot nu toe te worden!

Klein detail, Roy Donders: stylist uit het zuiden is in het vervolg niet meer op RTL maar op SBS6 te zien. De realityster heeft een overstap gemaakt naar een nieuwe zender waar zijn serie wordt vervolgd. Dat is goed nieuws, want RTL had eerder bekend gemaakt dat de serie zou stoppen! Maar we hoeven de hysterische stylist tóch niet te missen. 

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd in het leven van Roy. Zijn relatie met Marvin stond onder druk, zijn winkel ging bijna over de kop aan mislukte investeringen in zijn kledinglijn en zijn huis wordt verbouwd. En Roy slaat een nieuwe weg in, hij wil zijn zangcarrière als volkszanger nieuw leven inblazen in Duitsland. 

Alle ingrijpende gebeurtenissen zijn vastgelegd en te zien in het nieuwe seizoen. Roy Donders: stylist uit het zuiden is vanaf vrijdagavond 21 oktober om 21.30 uur te zien bij SBS6. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook