Gordon onthult wat er tussen hem en Jim gebeurd is

Wat broeit er tussen Gordon en Jim Bakkum op het moment? De relatie tussen de twee zangers lijkt alleen maar te verslech...

Lees ook

Wat broeit er tussen Gordon en Jim Bakkum op het moment? De relatie tussen de twee zangers lijkt alleen maar te verslechteren, zeker nu Gordon op de radio bij Evers Staat Op wéér uithaalt naar Jim.

Het lijkt maar niet op te houden. Het ziet ernaar uit dat Gordon er erg mee zit dat Jim hem in de steek liet toen Gordon hem vroeg om een duet met hem op te nemen en op te treden tijdens zijn concert. We schreven een paar dagen geleden nog het feit dat de twee zangers hun krachten zouden bundelen, maar dat Jim moest cancelen nadat het duet klaar was. Daarmee kon Jim rekenen op een indirecte sneer aan zijn adres, ondanks dat Thomas Berge Gordon uit de brand hielp.

Het gesprek op de radio begon met de nodige grappen en veel gelach, totdat er vragen over Jim werden gesteld. Toen het onderwerp werd aangekaart klonk er al een aarzeling aan de andere kant van de lijn. Op de vraag wat er is misgegaan met Jim Bakkum wil Gordon vertellen wat er is gebeurd. Hij vertelt hoe ze elkaar tegenkwamen en dat hij fan is van Jim. Een samenwerking leek een logische volgende stap, dus zodoende vroeg Gordon of Jim een duet wilde opnemen en wilde optreden met hem. Een mondelinge afspraak volgde, totdat het management van Jim een paar weken geleden liet weten dat de zanger helemaal niet beschikbaar is op de datum van Gordons concerten. Gordon baalt als een stekker, maar als je zijn kant van het verhaal mag geloven was het niet mogelijk om Jim voor het concert te strikken. Omdat er geen contract was, heeft Gordon geen poot om op te staan. 

Gordon benadrukt wel nog even dat hij Jim nog steeds een aardige jongen vindt, maar dat ze geen gezellig telefoongesprek hebben gehad… Oei. Hopelijk komt het weer helemaal goed tussen de twee.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook