In deze filmhotels kun je écht slapen

Ben jij gek op films en is globetrotter jouw middle name? Dan kunnen de hotels die te zien zijn in deze films niet op jo...

Ben jij gek op films en is globetrotter jouw middle name? Dan kunnen de hotels die te zien zijn in deze films niet op jouw wensenlijstje ontbreken. Slapen zoals Julia Roberts deed in Pretty Woman of jezelf even wanen in The Great Gatsby? Het is mogelijk!

Beverly Wilshire, Los Angeles

Iedereen kent de bekende scène van een jonge Julia Roberts in bad; we hebben het natuurlijk over Pretty Woman. Het Beverly Wilshire hotel is niet alleen bekend door deze film maar ook door bekende gasten als Elvis Presley, Elton John en Mick Jagger.

The Plaza Hotel, New York

Heb je een reis naar New York op de planning staan? Wip dan eens langs The Plaza Hotel en als jouw budget het toelaat, boek je kamer 282, die in meerdere films te zien is, bijvoorbeeld voor The Great Gatsby. Maar Home Alone 2: Lost in New York is dé film waar dit hotel een grote rol in heeft.

One & Only Ocean Club Resort, Bahama’s

Zeggen we One & Only Ocean Club Resort, dan denk je Casino Royale, bijvoorbeeld de pokerscène tegen Dimitrios.

The Timberline Lodge, Oregon

Heb je de klassieke horrorfilm The Shining gezien? Dan ga je deze plek misschien liever uit de weg, maar voor de dare devils: dit hotel diende als filmset voor deze doodenge film. Je kunt ‘m zelfs ter plekke huren om hem op je kamer te kijken!

Via Marieclaire.nl Beeld: Instagram

Laatste nieuws