Anouk deelt nieuwe foto van Jelizah Rose

Aan het begin van de zomer beleefde Anouk voor de zesde keer een heel bijzonder moment: ze beviel van een dochter. Samen...

Aan het begin van de zomer beleefde Anouk voor de zesde keer een heel bijzonder moment: ze beviel van een dochter. Samen met haar vriend Dominique kozen ze voor de prachtige naam Jelizah Rose. Hoewel ze eerst wel wat beelden wilde delen, heeft ze inmiddels alles verwijderd. Op één foto na, want ze heeft vandaag weer een nieuw plaatje van haar dochter gedeeld, die inmiddels alweer bijna vier maanden oud is.

Het ziet ernaar uit dat Anouk nog steeds hartstikke verliefd is op haar meisje! Begrijpelijk, want de kleine Jelizah Rose ziet er hartstikke schattig uit. We weten niet of dat door haar bolle toet komt of de matching haarbanden met haar moeder, maar dat het een plaatje is, is zeker. Ook de volgers van Anouk vinden het leuk dat de zangeres weer eens iets deelt over haar dochter. Reacties als ‘wat een super mooie foto’ en ‘wat een schatje’ kan ze mooi in haar zak steken.

Bekijk hier de foto:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws