In dit sterrenrestaurant kun je naast Sylvie Meis dineren

Wil je een keer net zo chic dineren als Sylvie Meis en haar broer Daniel? Dan kunnen we bij dezen verklappen waar in Ams...

Lees ook

Wil je een keer net zo chic dineren als Sylvie Meis en haar broer Daniel? Dan kunnen we bij dezen verklappen waar in Amsterdam jij een tafeltje moet boeken. Sterker nog, wie weet zit je wel naast La Meis haarzelf.

Sylvie verliet Hamburg even voor haar echte thuishaven (Nederland, natuurlijk) om werk te verrichten met haar nieuwe presentator/collega Jeroen van der Boom, maar ook om weer eens gezellig bij te kletsen met familie. Gisteravond schoof ze daarom met haar geliefde broer aan om eens luxe te dineren in Hotel de l’Europe. Daar kozen ze voor een avond eten in het Michelin restaurant Bord’Eau en Daniel deed verslag.

Tussen de gesprekken door werd er nog even tijd gemaakt voor een foto. Daniel met een sensuele blik in zijn ogen en Sylvie als haar usual self. Zij hoeft niet eens meer te poseren, want ze ziet er áltijd beeldig uit op de foto. (Hoe kun je met je hoofd leunend op je hand er alsnog geïnteresseerd uitzien? Sylvie, vertel het ons!)

Vervolgens kregen de twee verschillende gastronomische gerechten voorgeschoteld. Zo werd er een salade besteld met krab uit de Noordzee en gerookte avocado. Volgens Daniel proeft het fantastisch, maar dat mag ook wel als je €38 voor een voorgerecht betaald.

Ook een lust voor het oog is dit toetje voor het toetje: een ‘klokhuis’ met daaromheen een transparante glazen bol van suiker:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook