Monique heeft wel héél veel over voor Andre jr.

We weten het zeker: Monique en André Hazes jr. hebben elkaar helemaal gevonden. Sterker nog, hoogzwanger of niet,...

Lees ook

We weten het zeker: Monique en André Hazes jr. hebben elkaar helemaal gevonden. Sterker nog, hoogzwanger of niet, Monique draait haar hand niet om voor eh… huishoudelijke klusjes. Zelfs als het de eelt voeten van haar geliefde betreft.

Het is een kwestie van geduld totdat Monique en André hun zoon in hun armen kunnen sluiten. Monique is namelijk druk met de laatste loodjes van de zwangerschap, maar dat betekent niet dat ze haar vriend niet de nodige liefde en aandacht geeft. Integendeel zelfs! André is waarschijnlijk maar wat blij met zijn zorgzame vriendin. Zo plaatste hij vanmorgen een video op Instagram waarbij Mo hem even goed onder handen neemt. Of althans… Zijn voeten.

Het is geen mooi beeld, maar als dit geen echte liefde is, dan weten wij het ook niet meer. Zo’n vrouw wil je in je leven houden!

Het is een bijzondere tijd voor het koppel. Hoewel Dre nog druk aan het werk is – hij treedt veel op en presenteert tussendoor ook nog eens het Rad van Fortuin – beleven ze het ene hoogtepunt na het andere. Zo heeft hij deze week alvast kleine André erkend, sleepte hij onlangs mooie awards in de wacht en hebben ze er een vakantie in Thailand op zitten. Met andere woorden, het zijn mooie tijden voor het koppel en het wordt de komende tijd alleen nog maar mooier als Monique bevallen is.

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook