GTST-actrice Inge Schrama laat voor het eerst haar pasgeboren baby zien

14 september is een bijzonder datum voor de Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Inge Schrama. Dat is namelijk de dag waa...

Lees ook

14 september is een bijzonder datum voor de Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Inge Schrama. Dat is namelijk de dag waarop haar zoon Hugo is geboren! Inmiddels is de bevalling al een paar weken achter de rug en vond Inge het tijd om samen met de kleine man van het mooie weer te genieten. Weekend spotte de actrice en legde hen vast op de gevoelige plaat.

Deze week is Inge namelijk voor het eerst naar buiten gestapt én op de foto gezet sinds de bevalling. Zoals verwacht lag er een fotograaf op de loer die het eerste plaatje van de kleine Hugo wilde maken. Dat is gelukt! Omdat we de laatste tijd nog een paar mooie dagen in Nederland hebben gehad was het voor Inge waarschijnlijk een mooi moment om haar zoon in een draagdoek mee te nemen. 

Inge heeft samen met haar vriend Daniël al een dochter Betty Sue van 3, maar het ziet ernaar uit dat zij niet aanwezig was bij dit moment.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook