Deze video van prins Harry en een chronisch zieke jongen is zo vertederend

Prins Harry weet wel hoe hij de titel meest geliefde royal binnen moet slepen! Net als zijn moeder Diana geeft hij veel...

Lees ook

Prins Harry weet wel hoe hij de titel meest geliefde royal binnen moet slepen! Net als zijn moeder Diana geeft hij veel om goede doelen en mensen helpen. Maar wat er deze week gebeurde bij de bijeenkomst van Wellchild was heel bijzonder.

Zoals altijd doet prins Harry een rondje en neemt hij de tijd om met de mensen te praten. Zo komt hij vanzelf terecht bij de 5-jarige Ollie, die net als de andere kinderen op het evenement chronisch ziek is. De jongen kan niet zelfstandig staan, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn waardering te laten zien. Met een beetje hulp valt hij prins Harry om de hals voor een goede knuffel en wacht maar tot je het ziet… Dit beeld is erg vertederend. 

Thank God dat we tegenwoordig video’s kunnen plaatsen, anders hadden we dit soort bijzondere momenten moeten missen. Gelukkig was er ook een fotograaf aanwezig die het momentje tussen Harry en Ollie op de gevoelige plaat vastlegde. Kensington Royal op Instagram wil dat niemand onthouden:

Voor Ollie was het niet alleen spannend om prins Harry te ontmoeten, het was al bij al een grote avond voor hem! Hij ontving namelijk de Inspirational Child Award. Bij zijn geboorte was hij gezond, maar pas vanaf zijn tweede levensjaar kwamen de eerste problemen met lopen en praten naar boven. Toch lukte het hem om op deze avond te staan en Harry om de hals te vliegen.

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook