Yolanthe plaatst ode aan zoontje Xess Xava

Bekijk het Instagram account van Yolanthe en je ziet in één oogopslag dat ze gek is op haar zoon Xess Xava...

Bekijk het Instagram account van Yolanthe en je ziet in één oogopslag dat ze gek is op haar zoon Xess Xava. Hij wordt namelijk regelmatig in de spotlight gezet. De kleine Xess vliegt de hele wereld over met zijn moeder zodat ze zoveel mogelijk bij elkaar zijn en vandaag wil Yolanthe graag laten zien hoe belangrijk haar zoon voor haar is.

We durven te wedden dat Yolanthe niets liever wil dan de hele dag bij haar Xess Xava zijn. Bij haar foto’s plaatst ze namelijk keer op keer te lieve teksten waarmee ze Xess en haar volgers wil vertellen hoeveel hij voor haar betekent. Vandaag is dat niet anders en deze keer vonden we het zo speciaal dat we het je niet willen laten ontgaan. Zo plaatste Yo namelijk een foto uit de oude doos met de tekst: “Hij heeft me gered. Hij is het grootste geschenk.” 

Het gezin maakt nu ook spannende momenten mee. Xess heeft niet alleen tandjes, maar ook al z’n eerste stapjes gezet! Grote mijlpalen in het leven de kleine man dus. We begrijpen maar al te goed dat Yolanthe een trotse moeder is.

Deze foto deelde Yolanthe:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws