Mattie Valk doet een onthullende uitspraak

Mattie Valk onthult dat hij 'zeker weten' botox gaat gebruiken. Dat gaf hij toe in een interview met Sophie Hilbrand voo...

Lees ook

Mattie Valk onthult dat hij ‘zeker weten’ botox gaat gebruiken. Dat gaf hij toe in een interview met Sophie Hilbrand voor haar programma Sophie in de Kreukels. De radio-dj sprak openhartig over zijn uiterlijk en alle onzekerheden die hij heeft. 

Bij vrouwen is het al een taboe, maar bij mannen al helemaal. Toch is Mattie open over plastische chirurgie. Op dit moment heeft hij nog geen botox gebruikt, maar dat wil hij in de toekomst wel gaan doen. En dan met name voor zijn fronsrimpel. “Mensen schrikken daar vaak van als ik dat zeg, maar ik vind dit echt heel erg lelijk. Ik ga mezelf er niet in verliezen maar als het je een beetje kan helpen”, vertelt de BN’er tegen Sophie.

Ook vertelt Mattie dat hij het heel vervelend vindt als mensen hem ouder schatten. “Ik vind het best erg dat mensen mij sowieso 35 schatten, terwijl ik pas 30 ben. Dat vind ik vervelend”, aldus Mattie. Bekijk het volledige interview van Mattie en Sophie hieronder: 

Meer lezen:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook