Bobbi Eden noemt haar bevalling ‘de hel’

Bobbi Eden is afgelopen weekend bevallen van een zoontje. De laatste maanden van de zwangerschap waren loodzwaar, maar d...

Bobbi Eden is afgelopen weekend bevallen van een zoontje. De laatste maanden van de zwangerschap waren loodzwaar, maar de bevalling was nog veel erger. “Ik noem het gewoon een exorcist-bevalling”, zegt Bobbi over haar bevalling. 

Bobbi zit op een roze wolk. Ze is vooral blij dat haar zoontje Brandon Ray gezond ter wereld is gekomen, maar ook opgelucht dat de bevalling achter de rug is. De pornoster heeft de bevalling ervaren als ‘de hel’. “Ik noem het gewoon een exorcist-bevalling, dat kan gewoon niet anders. Het ging allemaal heel moeizaam”, zegt Bobbi tegen LINDA.tv. 

Gelukkig gaat alles inmiddels goed met moeder en zoon. De BN’er en haar man Mark zijn zielsgelukkig met de kleine Brandon. “Alle clichés zijn waar. Als je je kindje in de armen hebt, kun je aan niets anders meer denken. Brandon maakt het helemaal goed”, aldus Bobbi. Kersverse papa Mark vertelt in de onderstaande video hoe de bevalling is verlopen:

Meer lezen:

Beeld: ANP

Laatste nieuws