Kim Kardashian beroofd door 5 gewapende mannen

Vervelend nieuws voor Kim Kardashian. De realityster is afgelopen nacht in Parijs door vijf mannen beroofd van haar spul...

Lees ook

Vervelend nieuws voor Kim Kardashian. De realityster is afgelopen nacht in Parijs door vijf mannen beroofd van haar spullen.

Een woordvoerder van Kim meldt aan CNN dat de 35-jarige moeder van twee erg geschrokken is, maar gelukkig niet gewond raakte.

Er zou naar verluid voor miljoenen aan sieraden gestolen zijn. Kim Kardashian is samen met haar moeder en zus (zie foto hierboven) in Parijs voor de Paris Fashion Week. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de twee kinderen van Kim, North en Saint, ook aanwezig waren, hoewel we bij onderstaande video Kanye wel over zijn ‘familie’ horen praten.

Optreden Kanye

Video: Kanye West breekt zijn optreden in New York onmiddelijk af als hij te horen krijgt wat er met Kim gebeurd is:

Kims man, Kanye West, brak zijn optreden in New York direct af toen hij hoorde wat er aan de hand was. Halverwege zijn hit ‘Heartless’ werd hij door een van zijn medewerkers in de coulissen op de hoogte gebracht. De zanger vertelde het publiek daarna direcht: “Het spijt me. Er is een noodgeval met mijn familie. Ik moet de show stopzetten”. Dit was overigens 10 minuten voor het eind van zijn show.

Sterkte Kim!

Ander nieuws:

Beeld: Pascal Le Segretain/Getty Images | Bron: nu.nl

Laatste nieuws

Zie ook