Prinses Laurentien met kids naar de Efteling

Prinses Laurentien verenigde het nuttige met het aangename tijdens een bezoek aan de Efteling en nam gezellig haar jongs...

Prinses Laurentien verenigde het nuttige met het aangename tijdens een bezoek aan de Efteling en nam gezellig haar jongste kinderen graaf Claus-Casimir en gravin Leonore mee.

In het Carrousel Theater las de prinses voor uit haar boek ‘De Sprookjessprokkelaar’, dat ze samen met Paul van Loon schreef. Ze deed dat in haar rol als erevoorzitter van de stichting Lezen & Schrijven, die ze in 2004 oprichtte en waarvan ze inmiddels erevoorzitter is. Op de foto zijn ze op weg naar het theater, Claus zit naast zijn moeder, het blonde meisje achter hen is Leonore. 

De Baron lokte…

© De Efteling / Twitter

De Efteling werkte vier weken samen met de stichting om in het park lezen en schrijven te stimuleren. Claus en Leonore luisterden mee toen hun moeder voorlas, maar waren naar verluidt ook wel te porren voor een rondje park. 

Luisteren naar leesprinses

De voorleessessie was ter afsluiting van de samenwerking tussen Stichting Lezen & Schrijven en het attractiepark. De prinses las ook vorig jaar voor in de Efteling, dit jaar was het de vierde keer dat ze dat deed. Dit is de sessie van Laurentien voor, ze maakt op 3:30 haar entree. 

Verder lezen: 

Openingsfoto © PPE Agency

Laatste nieuws