Fred van Leer maakt een grote carrièremove

Het gaat Fred van Leer helemaal voor de wind wat betreft zijn carrière. Inmiddels staat er niet enkel stylist op...

Lees ook

Het gaat Fred van Leer helemaal voor de wind wat betreft zijn carrière. Inmiddels staat er niet enkel stylist op zijn cv, maar is hij inmiddels ook presentator en modeontwerper. Maar geloof ons, daar blijft het niet bij. Fred heeft nu officieel bevestigd dat hij nóg iets erbij gaat doen. Hij lijkt klaar voor een (tijdelijke) carrièremove!

Fred schreef er deze maand al over in Beau Monde. Niet alleen kon hij het heugelijke nieuws bekendmaken dat hij in samenwerking met Shoeby een collectie uitbrengt, ook vertelt hij over zijn andere grote droom: in het theater staan. Combineer de hilarische vertelwijze van de stylist in combinatie met de dingen die hij heeft meegemaakt en een productie is geboren. Dus ja, het is officieel, zo vertelt Fred bij 100% NL: hij gaat écht het theater in. We approve!

In het theater staan is iets wat Fred graag van zijn bucketlist wil strepen en het ziet er dus naar uit dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Hij vertelt op de radio dat er nog geen combinatie is van theater en mode. Tijd om met dit gat in de markt aan het werk te gaan dus, en nu is het een kwestie van ‘uitpluizen’ en de show in elkaar zetten. We kunnen niet wachten.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook