Prinses Beatrice loopt loodzware challenge uit

Over doorzettingsvermogen gesproken: prinses Beatrice van York heeft voor de Strive Challenge zichzelf helemaal afgebeul...

Lees ook

Over doorzettingsvermogen gesproken: prinses Beatrice van York heeft voor de Strive Challenge zichzelf helemaal afgebeuld en 14.636 euro voor het goede doel bij elkaar gezweet en gezwoegd.

De breuk met Dave Clark lijkt powerprinses  Bea goed te doen, want na haar inspanningen stond ze stralend boven op de vulkaan Etna. “Na 3.3 kilometer zwemmen, 140 km fietsen, een halve marathon lopen en Mount Etna op hiken ben ik er eindelijk!” twitterde ze. De prinses en de andere lopers deden in totaal vier dagen over het traject. Ze zwom in open water van Sicilië naar het vasteland van Italië, fietste de 140 km grotendeels bergopwaarts en klom toen dus ook nog de Etna op. Kudos.    

Inpakken!

© Prinses Beatrice / Twitter

Dit had ze allemaal bij zich om de duurloop te overleven. “Gepakt voor de Strive Challenge,” zei ze op 23 september. “Beetje opgewonden over het hele avontuur.” 

Open water

© Strive Challenge / Twitter

De uitputtingsslag begon met zwemmen, Beatrice staat iets links van het midden, naast de meisjes met de blote armen. Hieronder heeft ze de oversteek achter de rug en laat ze trots aan nummer zien.

© Strive Challenge / PA

Beatrice en Holly

Caption

Beatrice deed de challenge met  haar vrienden Sam en Holly Branson, de zoon en dochter van Virgin baas Richard Branson. Haar moeder Sarah Ferguson tweette deze foto: “Het is geweldig wat je doet voor @BigChange, zó trots op je.” En terecht, het is een geweldige prestatie van deze Yorkie.

Verder lezen

Openingsbeeld © Prinses Beatrice / Twitter

Laatste nieuws

Zie ook