Zien: de eerste trailer van de peperdure Netflix serie The Crown

Toen bekend werd dat Netflix een peperdure serie zou produceren over de Britse koningin waren we één...

Lees ook

Toen bekend werd dat Netflix een peperdure serie zou produceren over de Britse koningin waren we één en al oor. Een Netflix serie over royals? Yes, please! Met een kostenplaatje van omgerekend zo’n 115 miljoen euro belooft het een groot Amerikaans-Brits (drama)spektakel te worden. 

Het biografische verhaal over Queen Elizabeth II wordt in het eerste seizoen over 10 afleveringen uitgespreid. We worden terug in de tijd gezogen naar het jaar dat de Queen begon met regeren. Dat ging uiteraard niet altijd van een leien dakje, wat de nodige (royale) drama’s oplevert. Bereid je voor op kostuums waar je U tegen zegt, sets waar iedere acteur zou willen spelen en de nodige strubbelingen. Uiteraard ontbreken de Corgi’s, het favoriete hondenras van de Queen, niet. 

In de trailer is al te zien dat Claire Foy zich goed probeert in te leven in haar rol als Queen Elizabeth II en er wordt verwacht dat ze dat de komende zes seizoenen ook doet. Voor nu moeten we het even met de trailer doen en wachten tot 4 november. Dan staan de eerste tien afleveringen op Netflix.

Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook