Hoera: gezinsuitbreiding voor Wendy van Dijk

Het ziet ernaar uit dat Wendy van Dijk en haar echtgenoot Erland Galjaard toe zijn aan gezinsuitbreiding. Sterker nog, z...

Het ziet ernaar uit dat Wendy van Dijk en haar echtgenoot Erland Galjaard toe zijn aan gezinsuitbreiding. Sterker nog, ze hebben de knoop al doorgehakt! Samen hebben de twee een dochter en daarnaast hebben zowel Wendy (een zoon) en Erland (twee dochters) kinderen uit een eerdere relatie. Dat lijkt voor hen nu prima te zijn, want ze breiden op dit moment namelijk hun gezin uit in de vorm van een konijn.

Het is nog semi-klein, harig, grijs-bruin met witte accenten… Maak kennis met Lucky, een nieuwe aanwinst in het huis van Wendy en haar familie! Op Instagram – where else? – laat ze weten dat het gezin voor uitbreiding heeft gekozen. Of, zoals de presentatrice dat zelf zegt, dat ze een nieuwe huisgenoot hebben. Konijn Lucky maakt nu onderdeel uit van de familie en aan het plaatje te zien heeft ‘ie (of zij) het al helemaal naar z’n zin. Zoals dat gaat in een huishouden waarbij de man programmadirecteur van RTL is staat de televisie op RTL 4 en geniet Lucky alvast van de eerste televisiemomenten samen met de familie.

Bekijk hier de foto:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws