Lieke van Lexmond klapt uit de school over haar ‘onzekerheid’

Lieke van Lexmond is misschien nog maar 34 jaar, inmiddels heeft ze wel al heel wat werkervaring op de teller staan! Na...

Lieke van Lexmond is misschien nog maar 34 jaar, inmiddels heeft ze wel al heel wat werkervaring op de teller staan! Na tien jaar GTST en met een paar grote bioscoopfilms op haar cv denk je misschien dat Lieke het op acteergebied helemaal voor elkaar heeft, maar toch zijn er weleens dingen waar ze niet zo zeker over is.

Zo vertelt ze aan Metro dat ze de eerste draaidagen van een nieuwe serie of film spannend vindt. Hoewel ze voelt dat ze met iedere rol een betere actrice wordt, is het wel erg menselijk als ze wat kriebels in haar buik voelt. “Dan denk ik: oh, als ik het nog maar kan. Het is bovendien altijd even zoeken naar een personage. Het is een proces dat altijd doorloopt.” Daarnaast waardeert Lieke het wél als de mensen waarmee ze werkt haar vertellen waar het op staat. “Ik vind het erg fijn wanneer regisseurs met wie ik werk eerlijk en helder zijn. Geen voorzichtige aanpak alsjeblieft. Het is de enige manier om beter te worden.”

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws