Patricia Paay stapt in het huwelijksbootje

Hoera! Patricia Paay heeft heel groot nieuws en de hele wereld mag het nu weten. Dat ze weer geluk in de liefde heeft ge...

Lees ook

Hoera! Patricia Paay heeft heel groot nieuws en de hele wereld mag het nu weten. Dat ze weer geluk in de liefde heeft gevonden was bekend. En ja, het werd al serieus toen haar nieuwe liefje Robbert Hinfelaar (32 lentes jong) Patries meenam om haar voor te stellen aan zijn ouders. Nu blijkt dat het wellicht met een reden was, want de twee zijn inmiddels verloofd.

Het zijn geen geruchten, het is niet iets wat in de wandelgangen gehoord is, maar het is echt: Patricia Paay heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat ze in het huwelijksbootje stapt met haar vriend. De blondine zet overigens wel vaart achter haar romance met Robbert, maar het is haar natuurlijk hartstikke gegund.

Onlangs was Patries namelijk nog samen met Maurice Dix, die 42 jaar jonger was. Die relatie liep uiteindelijk op de klippen, maar dat is de diva waarschijnlijk snel vergeten toen ze Robbert tegen het lijf liep. Blijkbaar was het meteen dikke mik tussen de twee. Het gaat dus zelfs zo goed dat er een huwelijksaanzoek is gedaan! Sterker nog, Patricia liet aan Boulevard weten dat ze al bezig zijn met de voorbereidingen van het huwelijk.

We kunnen nu al niet wachten. Wat zou Patricia dragen? Hoe ziet de ring eruit? Gaan ze voor een traditionele bruiloft? Houden ze het klein of pakken ze uit? To be continued.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook