Wauw: Damián geeft zijn nanny een heel prijzig cadeau

Met de drukke werkschema's van zowel Sylvie Meis als Rafael van der Vaart leunen beiden op de hulp van hun toegewijde na...

Lees ook

Met de drukke werkschema’s van zowel Sylvie Meis als Rafael van der Vaart leunen beiden op de hulp van hun toegewijde nanny Dörte. Ze is al sinds de geboorte van Damián zijn vaste oppas en na tien jaar dienst vonden zowel Sylvie als Damián het tijd om Dörte eens flink te verrassen voor haar verjaardag. 

Dus wat deed Damián samen met zijn moeder? Ze dachten na over wat ze hun geliefde nanny wilden geven. Tijdens de afgelopen tien jaar hebben ze met z’n drieën een sterke band opgebouwd – althans, zo lijkt het – en om de verjaardag van Dörte te vieren mag er dus best iets speciaals gedaan worden. Daarom gaven de twee een hoop geld uit door de Louis Vuitton winkel binnen te stappen en met een Neverfull tas naar buiten te stappen. Detail: voor de tas leg je net iets minder dan €1000 neer.

En wat is Dörte blij met haar cadeau! Op Instagram pronkt ze met haar nieuwe aanwinst en kan ze het niet laten om zowel Syl als Damián te bedanken met een lieve boodschap. Bekijk hier de video:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook