Deze items wil je aankomende herfst in de kast hebben

Hoewel het zonnetje nog schijnt, dient het herfstweer zich binnenkort aan. Een mooi excuus om je kledingkast een update...

Hoewel het zonnetje nog schijnt, dient het herfstweer zich binnenkort aan. Een mooi excuus om je kledingkast een update te geven! Met kledingstukken als knusse truien, chique pantalons en flatterende broekpakken ben jij helemaal klaar voor het aankomende seizoen. De leukste items hoef jij niet meer uit te zoeken, dat hebben wij al voor jou gedaan!

De jurkjes en rokjes kunnen weer opgeborgen worden, maar daar hoef je niet om te treuren. Wat is nu een beter excuus om te winkelen dan een nieuw seizoen? De kledingstukken die wij voor jou hebben geselecteerd komen uit de This Is Now collectie van Zalando. Extravagante patronen, luxueuze laagjes en over-the-top accessoires domineren de herfstcollectie. De items zijn eindeloos met elkaar te combineren, handig! 

Maar hé, een beeld zegt meer dan duizend woorden en daarom laten we je de campagnebeelden van Zalando’s najaarscollectie zien. Zoals je ziet zit er voor iedere kledingstijl wel een item tussen! Onder de beelden staan de items die Beau Monde speciaal voor jou heeft geselecteerd. Kijk je mee?

© Zalando
© Zalando
© Zalando
© Zalando

 Deze items wil je deze herfst in de kast hebben:

Meer herfstkleding shoppen? In de Beau Boutique vind je nog meer mooie items waarmee je herfstklaar bent. Met één druk op de knop bestel je de items en heb je ze zo snel mogelijk in huis!

Laatste nieuws