Zien: hiermee bewijst Damián dat hij Estavana’s grootste fan is

Rafael van der Vaart woont sinds kort in Denemarken. Een begrijpelijke keuze van de voetballer, want vriendin Estavana w...

Lees ook

Rafael van der Vaart woont sinds kort in Denemarken. Een begrijpelijke keuze van de voetballer, want vriendin Estavana woont ook in Denemarken. De tortelduifjes genieten van de extra tijd die ze met elkaar kunnen doorbrengen. En er is nog iemand die er graag bij is: Rafaels zoon Damián!

Niet alleen Sylvie heeft Estavana geaccepteerd, maar ook Damián is dol op de vriendin van zijn vader. Sterker nog, hij is Estavana’s grootste fan! Estavana speelde afgelopen weekend tegen Midtjylland, die toevallig dezelfde naam heeft als de club waar Rafael voor speelt. Op de tribune zaten Rafael en Damián om Estavana aan te moedigen. 

Damián bewees dat hij groot fan is van Estavana. Hij droeg een authentiek shirt met de naam Polman achterop! Dat zegt wel genoeg over de band die Damián en Estavana hebben. Helaas heeft het T-shirt geen geluk gebracht, Estavana’s team verloor met 26 tegen 23. In de onderstaande video zie je Damián met het shirt:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook