Mary-Kate Olsen ‘lijkt wel 12 jaar’ in bikini

Mary-Kate Olsen mag dan de dertig hebben aangetikt, maar dat is volgens velen niet te zien. En niet op een positieve man...

Lees ook

Mary-Kate Olsen mag dan de dertig hebben aangetikt, maar dat is volgens velen niet te zien. En niet op een positieve manier. Er is veel ophef ontstaan over een foto waarop de Full House-ster staat in bikini. Fans maken zich zorgen en noemen haar ‘graatmager’. “Ze lijkt wel twaalf”, luidt een keiharde reactie op Twitter. 

Mary-Kate en Ashley Olsen zijn al hun hele leven bekend. De tweeling was pas negen maanden oud toen ze de rol van Michelle Tanner vertolkten in Full House. Sindsdien staan de Olsen Twins in de schijnwerpers. Ze kennen ups en downs, vooral Mary-Kate. In 2004 werd bekend dat zij was opgenomen in een kliniek om behandeld te worden voor haar eetstoornis, anorexia nervosa. 

Sindsdien lijkt het veel beter te gaan met de actrice en modeontwerpster. Mary-Kate is vorig jaar in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Olivier Sarkozy. Voor zover bekend heeft ze haar eetstoornis overwonnen, maar veel mensen zijn daar niet meer zo zeker van sinds er foto’s van Mary-Kate in bikini naar buiten zijn gekomen. Ze is samen met haar tweelingzus en man op vakantie in Zuid-Frankrijk. 

Fans maken zich zorgen om Mary-Kate omdat ze er wel heel dun uitziet. Volgens RadarOnline is ze ‘angstaanjagend dun’. Mary-Kate praat nooit over haar eetstoornis, dus we betwijfelen dat ze zal reageren op de zorgwekkende berichten. 

Meer lezen:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook