Emile Ratelband: “Ik wil de oudste vader van Nederland worden”

Emile Ratelband is dolgelukkig met zijn Linda. De tortelduifjes verschillen 42 jaar in leeftijd, maar dat deert ze niks....

Emile Ratelband is dolgelukkig met zijn Linda. De tortelduifjes verschillen 42 jaar in leeftijd, maar dat deert ze niks. De BN’er wil graag in het huwelijksbootje stappen met zijn geliefde en heeft nog meer grote plannen voor de toekomst. “Ik opteer om de oudste vader van Nederland te worden”, zegt hij bij 100% NL. 

Emile is 67 jaar en heeft al zeven kinderen uit drie relaties, maar dat houdt hem niet tegen. De positiviteitsgoeroe gaat nog lang niet achter de geraniums zitten, maar binnenkort misschien wél tussen de luiers. Emile en Linda zijn sinds vorig jaar een setje en nog steeds gelukkig met elkaar. De BN’er houdt er rekening mee dat er wellicht een kleine komt.

De vriendin van Emile begon als nanny in huize Ratelband, maar het groeide al gauw uit tot meer. “Linda heeft bij mij gesolliciteerd als kinderoppas en als onderwijzeres. Dat deed ze ontzettend goed. Toen heb ik haar meegenomen op vakantie, want ik moest ook werken daar en zo is het eigenlijk gekomen”, vertelde hij vorig jaar aan RTL Boulevard.”Je groeit naar iemand toe en op een punt denk je; dit is het. Hij is lief, empathisch, zorgzaam: heel anders dan dat iedereen denkt dat ie is. Hij is zo charmant, alles wat een vrouw zoekt”, zegt Linda over Emile.   

Bekijk hieronder wat Emile nog meer over zijn vriendin zegt:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws