Myrthe reageert op Thomas Berge en nieuwe vriendin

Myrthe Mylius maakt een moeilijke tijd door. Alsof een relatiebreuk met de vader van je kind nog niet erg genoeg is, moe...

Myrthe Mylius maakt een moeilijke tijd door. Alsof een relatiebreuk met de vader van je kind nog niet erg genoeg is, moet Myrthe ook nog dealen met het feit dat ex Thomas Berge na twee weken alweer een nieuwe vriendin heeft. De blondine spreekt voor het eerst over de breuk: “Ik denk dat iedereen die hetzelfde mee heeft gemaakt wel begrijpt dat het niet makkelijk is”. 

Thomas en Myrthe leren elkaar in 2012 kennen. Het was meteen raak en na drie maanden woonden ze samen. Een jaar later werd de liefde bezegeld met zoontje Jack. Helaas bleek de liefde niet voor eeuwig te zijn, een paar weken geleden werd bekend dat ze er een punt achter hebben gezet. Een grote klap voor Myrthe. Al helemaal toen haar ex amper twee weken later zoenend met iemand anders werd gespot in het romantische Parijs.  

“Ja, dat is even slikken”, vertelt Myrthe aan Shownieuws. Ze spreekt voor het eerst over de pijnlijke breuk. “En weer doorgaan”, voegt de BN’er eraan toe. Haar grootste steun tijdens de moeilijke periode is zoontje Jack. “Het kleine ventje is zo lief, het is gewoon gezellig. Het is allemaal goed.” Ondanks alles zit Myrthe niet bij de pakken neer. Ze vertelt dat zij en Thomas hun uiterste best doen om alles goed te regelen, zodat hun zoontje er zo min mogelijk last van heeft. “We pakken dingetjes weer op en we gaan weer door”, aldus Myrthe.

Meer BN’er nieuws:

Beeld: ANP

Laatste nieuws