Waarom was prinses Gabriella niet bij de picknick?

Iedereen vroeg zich af waarom prinses Gabriella ontbrak op het fotomoment van de Pique Nique Monegasque Monaco, waar haa...

Lees ook

Iedereen vroeg zich af waarom prinses Gabriella ontbrak op het fotomoment van de Pique Nique Monegasque Monaco, waar haar tweelingbroertje Jacques zich opgewekt liet toezingen. 

In tegenstelling tot haar goed gehumeurde broertje, blijkt Gabriella – de foto is van vorig jaar, toen ze zich nog in een schattig folkloristisch jurkje had laten hijsen – voor ze het plein opgingen een dipje te hebben gekregen. Op foto’s die we op een fansite van prinses Caroline van Monaco vonden, is te zien hoe prinses Charlene haar dochtertje op de heup draagt en met het prinsesje praat. Op de andere foto probeert ook tante Caroline de dreumes op te monteren, maar zonder resultaat. 

Gabriella schrikt

© Nico Deloro / Fan de la Princesse Caroline de Monaco Facebook

De Mini-Monaco schrok zo van de mensen al binnen de poort te zien waren, dat ze in tranen uitbarstte en niet meer tot bedaren kon worden gebracht. Groot dreumesleed, niets hielp nog, heel menselijk. Charlene en Albert besloten hun dochter de picknick te besparen. Het meisje werd door een nanny getroost en afgevoerd. 

En laat zich niet afleiden

© Nico Deloro / Fan de la Princesse Caroline de Monaco Facebook

Liefdevolle beslissing met betrekking tot Gabriella en ook vanuit PR-standpunt wel verstandig, want niets leidt bij goed voorbereide toespraken en optredens zo af als een brullende Doorluchtige Hoogheid. Al hopen we haar snel alsnog te zien, en dan helemaal in haar hum.   

Verder lezen:

Openingsfoto © PLS Pool / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook