Zoveel werknemers nemen William en Kate mee op werkbezoek

Als je prins William en hertogin Kate uitnodigt, dan kun je erop rekenen dat er meer mensen komen. De Britse royals...

Lees ook

Als je prins William en hertogin Kate uitnodigt, dan kun je erop rekenen dat er meer mensen komen. De Britse royals reizen met een behoorlijke entourage. Het werkbezoek van het gezin in Canada wordt beschreven als ‘casual’, maar alsnog worden ze ondersteund door maar liefst 12 mensen. 

De 12 werknemers die zijn uitverkoren om mee te reizen naar Canada vliegen mee in het privévliegtuig van de royals. Volgens Daily Mail nemen William en Kate stylisten, babysitters, persvoorlichters, secretaresses en beveiligers mee. De Canada Tour is geen groot of belangrijk bezoek met veel toeters en bellen. Toch is dit volgens een woordvoerder het kleinst mogelijke team waarmee William en Kate reizen. Moet je nagaan hoeveel mensen er meereizen tijdens een groot evenement! 

Het Britse paar reist het liefst met een vast team – mensen die ze vertrouwen. Zo maakt Kate’s haarstylist al jaren deel uit van het vaste team. De prachtige lokken heeft de hertogin te danken aan Amanda Cook-Tucker. De Spaanse Maria Teresa Turrion Borrallo is ook mee naar Canada. Zij is de vaste nanny van prins George sinds hij zes maanden oud is. 

 

 

Meer over William en Kate:

Beeld: ANP
Bron

Laatste nieuws

Zie ook