Straalverliefde Bridget Maasland deelt foto met nieuwe vriend

Bridget Maasland kan het eindelijk van de daken schreeuwen: ze is stapelverliefd! De presentatrice is als een blok geval...

Lees ook

Bridget Maasland kan het eindelijk van de daken schreeuwen: ze is stapelverliefd! De presentatrice is als een blok gevallen voor de veel jongere Fabio. Nu de relatie bekend is delen de tortelduifjes nieuwe liefdeskiekjes. 

Bridget maakte haar nieuwe liefde vorige week zelf bekend via een Instagramfoto waarop hij te zien is met haar hondje Zack. Ze vormt een koppel met de 27-jarige Fabio uit Deventer. Hij heeft een eigen ijssalon in Apeldoorn die hij samen zijn twee zussen runt. “Fabio likete een paar foto’s van mij en vroeg via een privéberichtje of ik een keer met mijn zoontje Mees een ijsje bij Il Capo wilde komen eten. Ik hield de boot af, maar toen hij later vroeg of ik een keer iets met hem wilde drinken, ging ik daar op in”, vertelt de verliefde Bridget. 

Afgelopen weekend verruilde Fabio zijn ijssalon voor Amsterdam. Het kersverse stel ging uit eten en dat werd vastgelegd. Zowel Bridget als Fabio plaatsten een romantische foto. “Only love”, schrijft de nieuwe vriend van Bridget bij zijn foto. Het geluk straalt ervan af, zo leuk om te zien! 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook