3000 privéfoto’s van Pippa Middleton gehackt

Kiekjes van neefje prins George en nichtje prinses Charlotte, vakantiefoto's waarop ook prins William en hertogin Kate s...

Lees ook

Kiekjes van neefje prins George en nichtje prinses Charlotte, vakantiefoto’s waarop ook prins William en hertogin Kate staan, ze zitten allemaal bij de 3000 gehackte privéfoto’s van Pippa Middleton, de zus van Kate.

Een anonieme verkoper die zich ‘mas’ en ‘Crafty Cockney’ noemt zou Pippa’s iCloud-account hebben gehackt. Bij de foto’s zitten volgens The Sun naaktfoto’s van haar verloofde James Matthews, foto’s van het gezin van haar zus Kate en kiekjes waarop ze haar trouwjurk past en met haar moeder een potentiële trouwlocatie bezoekt.

Kortom, een nachtmerrie voor Pippa, die momenteel weer aardig wat publiciteit trekt met een nieuw boek en natuurlijk haar aanstaande huwelijk. En vermoedelijk naar een ‘old school’ vaste lijn verlangt. Hacker ‘mas’ wil 50.000 pond (57.743 euro) voor zijn beladen buit en meldt dat het naar de hoogste bieder gaat. Scotland Yard onderzoekt de zaak.

Verder lezen  

Openingsbeeld: Tim P. Whitby / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook