Prins William gaat weer op reis – maar nu zonder zijn gezin

As we speak maken de Britse royals William en Kate zich samen met hun gezin klaar om te beginnen aan het Canada tour. Ma...

Lees ook

As we speak maken de Britse royals William en Kate zich samen met hun gezin klaar om te beginnen aan het Canada tour. Maar de tour is nog niet eens begonnen of de prins kan alweer een tripje in zijn agenda schrijven! In november reist hij namelijk af naar Vietnam. Saillant detail: Kate, George en Charlotte blijven thuis.

Zijn bezoek aan Vietnam is namelijk anders dan het bezoek aan Canada. Met een vol programma reist het gezin van 24 september tot en met 1 oktober door het Noord-Amerikaanse land, waar ze overigens ook gewoon normale dingen doen. Zo staat er onder andere vissen op het programma! Dat vindt de kleine George vast geweldig… Hoe dan ook, Vietnam staat voor William in november compleet in het teken het dierenrijk (en de jacht) daar.

Als voorzitter van United for Wildlife is William namelijk aanwezig bij de derde International Wildlife Trade Conference en dat betekent dat hij twee dagen in Hanoi doorbrengt. Een kort bezoek dus, inclusief een goede jetlag. Al zal dat laatste niet iets zijn waar de prins zich erg druk om maakt, gezien zijn grote passie voor wilde dieren. Gisteren sprak hij zich al uit over het feit dat er steeds minder olifanten in Afrika zijn. “Toen ik geboren werd waren er een miljoen olifanten in Afrika. Toen mijn dochter Charlotte geboren werd, was het aantal al gezakt naar 350.000. Als het stropen op dit tempo doorgaat, is er geen olifant meer zodra zij 25 jaar wordt.” Een noodzakelijke trip, dus.

Beeld: Getty Images Bron: Hello!

Laatste nieuws

Zie ook