Fred van Leer viert groot nieuws

Fred van Leer draagt al negen maanden (!) een geheim met zich mee waar maar weinig mensen iets van mogen weten. Gelukkig...

Lees ook

Fred van Leer draagt al negen maanden (!) een geheim met zich mee waar maar weinig mensen iets van mogen weten. Gelukkig voor hem mag hij het nu van de daken schreeuwen! Hij heeft groot nieuws en dat deelt hij in de nieuwste Beau Monde.

Wat doet Fred tegenwoordig niet? Naast zijn baan als stylist zie je hem met regelmaat op televisie verschijnen – hij is inmiddels begonnen aan een nieuw seizoen Holland’s Next Top Model -, maar dat betekent niet dat al zijn dromen al in vervulling zijn gegaan. Integendeel zelfs. In zijn column laat hij weten dat er een grote wens uitkomt: vanaf 27 september (over 4 dagen dus) ligt zijn kledinglijn bij Shoeby in de winkels!

En wat is het hem gegund. Met zijn passie voor mode en styling klinkt het een logische volgende stap dat hij nu eindelijk zelf iets mag ontwerpen, wat hij ongetwijfeld goed kan. Fred had overigens meteen een visie over de collectie en hoe het eruit moet zien. Zo schrijft hij: “Tijdens een van onze spar-sessies vroeg mijn manager Conny wat ik nog graag zou willen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken: een mooie basiscollectie maken, die flatteus staat bij verschillende vrouwen, van jonge meiden tot oudere dames met een maatje meer.” Zo geschiedde. 27 september wordt een groot spektakel als we de woorden van Fred mogen geloven!

Lees de column van Fred in de nieuwe Beau Monde. Nu in de winkels of bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook