Monique plaatst iets héél liefs over André jr.

Wat is de relatie van André Hazes jr. en zijn Monique toch mooi. De twee zijn oprecht gek op elkaar en lijken elk...

Lees ook

Wat is de relatie van André Hazes jr. en zijn Monique toch mooi. De twee zijn oprecht gek op elkaar en lijken elkaar helemaal gevonden te hebben. Leeftijdsverschil of niet, Monique is maar al te trots op haar 22-jarige vriend. Dat mag iedereen weten!

Dre timmert hard aan de weg om een booming carrière neer te zetten. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn gezin. Nu de bevalling van hun zoon steeds dichterbij komt treedt hij nog steeds regelmatig op om geld in het laatje te brengen. Sterker nog, Dre heeft zoveel werk dat hij de eerste maanden van zijn zoon waarschijnlijk voor een (groot) deel gaat missen. Weinig thuis of niet, Monique is in ieder geval apetrots op haar vriend, laat ze weten op Instagram.

“Wat ben ik trots op deze jongen! In zo’n korte periode zoveel moois neergezet. Een top album met stuk voor stuk goede singles. Beloond met awards en gouden platen. Zijn grote debuut als presentator, een bijna uitverkocht concert in HMH en zijn mooiste productie verwachten we in een paar weekjes…onze zoon! #samensterk”

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook