Update zaak Masmeijer: de beschuldigingen aan het adres van Frank

Het ziet ernaar uit dat Frank Masmeijer nog langer spanning moet blijven zitten. Gisteren heeft hij helemaal niet veel t...

Lees ook

Het ziet ernaar uit dat Frank Masmeijer nog langer spanning moet blijven zitten. Gisteren heeft hij helemaal niet veel tijd in de rechtbank doorgebracht, aangezien hij te horen kreeg dat de zaak wéér uitgesteld is. Ondertussen beschuldigt een medeverdachte hem ervan dat hij een grote rol speelde bij de smokkel, meldt De Telegraaf.

Frank werd in 2014 opgepakt, maar houdt zijn onschuld vol. Dat een medeverdachte beweert dat Frank het brein is achter de grote smokkel van 467 kilo cocaïne in de Antwerpse haven zal Frank waarschijnlijk ook afdoen als onwaar. Het helpt alleen niet mee dat een neef van Frank verklaart dat zijn oom hem geld aanbood om de drugs op te halen en dat een andere medeverdachte beweert dat hij is bedreigd door Frank en twee andere mannen. Wat waar en niet waar is blijft gissen, maar daar doet de rechter ongetwijfeld in de toekomst een uitspraak over. 

Inmiddels staat niet alleen het leven van Frank al jaren op z’n kop, ook dat van zijn vrouw en kinderen. Zij vertelde onlangs aan Beau Monde dat ze haar man gelooft en achter hem blijft staan. De arrestatie van haar man zorgde wel voor verandering in haar leven. “Geld speelde eerst geen rol, nu moet ik budget shoppen bij Aldi.” De komende tijd leeft het gezin in ieder geval in onzekerheid. De verwachting is dat de rechter in 2017 beslist of Frank veroordeeld wordt. 

Bekijk hier de video:

Lees ook:

Beeld: © EDWIN JANSSEN | HOLLANDSE HOOGTE

Laatste nieuws

Zie ook