Estelle vertelt voor het eerst waarom ze Nederland verlaat

De geruchten gingen al langer en moeder Jadranka liet het aan de roddelpers weten vorige week: Estelle Cruijff verlaat N...

De geruchten gingen al langer en moeder Jadranka liet het aan de roddelpers weten vorige week: Estelle Cruijff verlaat Nederland nu echt voor Spanje. Althans, de komende tijd. En daar heeft ze een heel goede reden voor, laat ze weten tijdens een interview met Show.

Het is de eerste keer dat Estelle zélf iets zegt over haar nieuwe avontuur in het buitenland. Ja, als je de roddels mag geloven had ze inderdaad de huur opgezegd van haar appartement in Amsterdam en volgens haar moeder ‘heeft ze niets meer te zoeken in Nederland’. Maar wat is nu echt de reden om een groot deel van het jaar te vertoeven in Spanje? Dat is helder voor Estelle: vooral de rust en de vrijheid.

Begrijpelijk, want ze stond de afgelopen jaren veel in de spotlight – vaker negatief dan positief. De nasleep van de scheiding met Ruud Gullit werd breed uitgemeten in de media en ook haar relatie met Badr Hari werd veel besproken. En dan is de anonimiteit in Spanje toch best fijn. Begrijpelijk! Bovendien is er nog een heel belangrijke reden om in Spanje te zijn, want een deel van haar familie woont daar. 

Bekijk hier het interview:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws