Maria Tailors droom komt uit: ze is bevallen van een zoon

Het is de droom van modemeisje Maria (33): een groot gezin. En hoera, want met de komst van een zoontje komt ook nog een...

Het is de droom van modemeisje Maria (33): een groot gezin. En hoera, want met de komst van een zoontje komt ook nog eens haar koningswens uit! Maria is afgelopen maandag bevallen en dochter Amelle heeft er nu een broertje bij.

Als Maria en haar geliefde Jeroen ergens goed in zijn, dan is het wel in het geven van een mooie naam aan een kind. Bij de geboorte van hun dochter 1,5 jaar geleden kozen zij voor de naam Amelle Sophie. Nu Maria is bevallen van een zoon konden we niet wachten om te horen hoe zij hem zouden noemen. Uiteraard is het een prachtige naam geworden! De baby draagt de naam Jean Etiënne, laat Maria op Instagram weten. Gelukkig voor ons heeft ze in ieder geval al de nodige kiekjes op social media gedeeld, want een knappe baby is het zeker.

Jean Etiënne Tailor van den Berg is maandag om 15:04 uur op de wereld gebracht en woog bij zijn geboorte 3375 gram met een lengte van 49,5 centimeter. Opvallend genoeg werkte Maria haar hele zwangerschap door aan haar modelabel en zat ze een paar dagen voor haar bevalling nog in een meeting. Hard work! Hopelijk heeft ze nu de tijd om bij te komen van de bevalling en van haar gezin te genieten. 

Bekijk hier de foto’s:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws