Gravin Sophie van Wessex: ‘Ik ben nog heel!’

De tweede dag van de fietstocht die gravin Sophie van Wessex maakt voor het goede doel - hier puft ze even uit in Corbri...

Lees ook

De tweede dag van de fietstocht die gravin Sophie van Wessex maakt voor het goede doel – hier puft ze even uit in Corbridge – was ook meteen de zwaarste.

“Ik wist dat het moeilijk zou worden met de ene heuvel na de andere,” zegt ze. “Naar beneden kun je even uithijgen, maar het was net een achtbaan. Ik ben heel blij dat we de dag hebben kunnen afmaken en wil iedereen bedanken voor alle steun. Dat betekent veel voor mij en voor het hele team, zeker bergopwaarts als ik heel, heel diep moest graven om me nog een beetje blij te voelen. Iets wat vandaag nogal eens nodig was. Morgen zou een makkelijkere dag moeten worden: korter en meer vlak terrein. Maar voor nu: ik ben en er nog en ik ben nog heel!” 

Sophie’s vlog  

Sophie fietst voor de Duke of Edinburgh’s Award Diamond Anniversary Appeal om aandacht te vestigen op dit fonds dat jonge mensen in Groot-Brittannië helpt. Hier vertelt ze zelf hoe ze dag twee in het zadel heeft ervaren.

Verder lezen:

Openingsbeeld: © The Royal Family / Twitter

 

Laatste nieuws

Zie ook