Pippa Middleton over haar verloofde: “We hebben enorm veel gemeen”

Pippa Middleton is misschien geen lid van het Britse koningshuis, maar ze is minstens zo bekend. Er wordt veel over haar...

Lees ook

Pippa Middleton is misschien geen lid van het Britse koningshuis, maar ze is minstens zo bekend. Er wordt veel over haar geschreven, maar de zus van Kate houdt zich zoveel mogelijk afzijdig van de media. Tot nu. Pippa heeft haar eerste grote interview gegeven. Ze praat openhartig over haar nieuwe kookboek, levensstijl én verloofde!

Pippa staat sinds William en Kate’s bruiloft in de belangstelling, maar we hebben haar nooit écht leren kennen. De brunette blijft het liefst uit de publiciteit en dat is niet zonder reden. “Ik heb een paar jaar in de schijnwerpers achter de rug en daardoor heb ik een olifantenhuid ontwikkeld. Er werd me veel verweten en ik werd gevolgd. Soms kwamen fotografen tevoorschijn vanachter auto’s om kiekjes van me te maken. Dat was zenuwslopend”, vertelt ze aan Daily Mail. 

De zus van Kate geeft nooit interviews, maar maakte voor één keer maakte een uitzondering. Ze promoot haar kookboek ‘Heartfelt’, waarvan de opbrengst naar de British Heart Foundation gaat. Pippa vindt het jammer dat mensen denken dat meelift op Kate’s bekendheid: “Mensen zien me als iemand die haar positie gebruikt om er voordeel uit te halen. Ze denken dat ik niet werk en gewoon een socialite ben.”

Het interview ging niet alleen maar over koken. Pippa is sinds juli verloofd met James Matthews, een rijke zakenman. “We hebben dezelfde ideeën. We zijn beiden competitief ingesteld en we hebben al veel avonturen beleefd. We hebben enorm veel gemeen en dat helpt. Ik denk niet dat het zou werken met een huismus”, zegt ze over hem. Verder laat ze niet veel los over de verloving. Pippa wil wel kwijt dat ze druk bezig is met het plannen van de bruiloft, en dat er nog geen datum is.

Lees ook:

Beeld: ANP, bron: dailymail.co.uk

Laatste nieuws

Zie ook